Jag är typ dööööööööd..

.. men jag lever! Jag pluggar, håller på med musiken, så datorn är inte direkt det som kommer i första hand, tyvärr. Just nu spelar jag gitarr, och då är det denna låt jag övar på:
ÄLSKA KT TUNSTALL! :D

Från ett landställe far far away..


Jag gick ut för att fota igår och blev väldigt nöjd med bilderna. Jag älskar verkligen att fota när jag har kameran i handen, men jag har väldigt svårt för att ta mig ut och bara fota. Varför det? Ingen aning. Jag var helt lyrisk igår och försökte hitta nya vinklar på allting. Underbart! Livsandan återvänder, typ!
Dessutom så är det lov! YÄÄY! Massor med godis har jag här också. Jag älskar påsklovet, för då äter man godis hela lovet. Me like! ;)

SICKLA

hej hej nu är jag på väg ut till sickla och gå i värdens största centrun. det e sjukt stort och alla affärer finns där. jag har lejopard leggins och min svarta tubtop som tar kol på mig jag kan inte andas!! som vanligt skinjacka och converse och min älskade halsduk. jag tar med mig klameran så ni kommer få se.

am back in to the game!

Amanda om du vill att det ska bli en tävling så blir det det!! nu har jag hittat alla sladdar och nu kan jag sätta in massa bilder. lite sent men här är den tårtan från molinas födelsedag, BY ME!! stolt

:S

e man stolt eller?:)

RSS 2.0